Resultats de la cerca frase exacta: 60

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. xapadillo d'anguila (anguila oberta i assecada al sol)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. torrada sol i ombra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. xapadillo d'anguila a la brasa (anguila oberta i assecada al sol)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. botàriga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Menja feta d'ous de peix adobats amb sal, premsats i assecats al sol, que se sol servir tallada en làmines, com a aperitiu, o ratllada o en pols, com a condiment d'alguns plats. [...]
5. cabernet franc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm cabernet franc, amb cos i color, que se sol utilitzar per a cupatges. [...]
6. pedro ximenes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi dolç elaborat exclusivament amb raïm pedro ximenes, de color fosc, que se sol prendre amb les postres. [...]
7. musli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment compost per cereals, fruita seca, mel i altres ingredients, que se sol menjar barrejat amb llet o iogurt. [...]
8. hummus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Puré de cigrons que se sol condimentar amb llimona, tahina, alls, oli d'oliva i julivert, típic del Pròxim Orient. [...]
9. muffin [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Magdalena elaborada amb mantega que sol incorporar ingredients addicionals, dolços o salats, originària de la pastisseria dels Estats Units d'Amèrica. [...]
10. marcar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Enrossir a foc viu un aliment, generalment un tall de carn o de peix, que posteriorment se sol sotmetre a altres procediments culinaris. [...]
Pàgines  1 / 6 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  Següent >>